Trainingsdag Missie
(Herneming)

Dinsdag 09/05/2023

Weet jij wat proactiviteit is? Maar is het moeilijk om het in de praktijk om te zetten? Weet jij wat je eigen missie is? Ben je klaar om als persoon en als zorgprofessional te groeien naar je beste versie?

Dan is deze trainingsdag echt iets voor jou.

Tijdens deze ééndaagse trainingsdag leer je hoe je proactiever kan denken en handelen en dit zowel in je dagelijks leven als op je werk. Door effectieve tips en trics, talrijke voorbeelden uit de praktijk en rollenspellen leer je je te focussen op die zaken waar jij een invloed op hebt. Zo wordt het mogelijk om je doelen sneller te bereiken.

Hiernaast gaan we effectief aan de slag met jouw missie. Heb jij een kompas dat gekalibreerd is op jouw geluk? Weet je wat je talenten en belangrijkste kernwaarden zijn en van wat je in de flow komt? En vul je je leven ook effectief in aan de hand van deze missie? Door echt praktisch aan de slag te gaan helpen we jou om een antwoord te vinden op deze vragen en het bepalen van je eigen missie. Zo wordt het mogelijk om effectiever, energieker en gelukkiger door het leven te gaan.

Kortom, een dag vol inspirerende inzichten afgewisseld met praktische oefeningen en veel beleving.

Op dinsdag 09/05/2023 van 9u-17u.

Twee pauzes en lunch inbegrepen

Regio Leuven

Afhankelijk van de richtlijnen zal een mondmasker verplicht zijn, breng voor de zekerheid een mondmasker mee. Een week voor het event krijg je een mail met meer praktische info en de huidige COVID-19 regels.

Om je inschrijving te bevestigen vragen we je vriendelijk om 240,00 EUR over te schrijven vóór 18/04/2023.
Als je inschrijft vóór 11/04/2023 betaal je slechts 210,00 EUR

Betalingsgegevens:

  • Gelukskine
  • AWsome BV
  • BE96 0019 2216 2205
  • Met vermelding van je naam + Trainingsdag Gelukskine

Mail ons gerust op hello@gelukskine.be.