Individuele coaching

Je geeft elke dag het beste van jezelf om je patiënten vooruit te helpen, maar misschien loop je als zorgprofessional zelf ook wel eens ergens tegenaan. Misschien merk je dat de communicatie met sommige patiënten of met bepaalde collega’s wat stroever loopt, misschien vind je moeilijk een evenwicht tussen zorg voor je patiënt en de zorg voor jezelf, of misschien ben je nog een beetje op zoek naar hoe jij in het leven staat en jouw job als zorgprofessional idealiter wilt invullen. Dan is deze individuele coaching iets voor jou. Door te luisteren, gerichte vragen te stellen en soms een spiegel voor te houden gaan we samen aan de slag en willen we jouw groei als professional en als individu versnellen.

Davy volgde de basiscoachopleiding bij ‘Better minds @ work’ en de opleiding tot ‘Integraal Gelukscoach’ bij HRD Academy en kijkt ernaar uit om met jou te werken zodat je de meest effectieve versie van jezelf kan worden en je mooiste leven kan leven.

Iedereen heeft talenten!

Je talenten ontdekken is een essentiële basis om vanuit je kern keuzes te kunnen maken. Als je weet wat je talenten zijn en je kan deze veel inzetten, ervaar je flow en voldoening. Zo laad je je batterijen telkens weer op en verhoog je je veerkracht.

Wil jij je talenten ontdekken en elke dag meer plezier, voldoening, flow en authenticiteit ervaren?

Dat kan, met een individueel Talentengesprek, waarin we samen je talenten ontdekken.

Als je interesse hebt, vul dan onderstaand aanvraagformulier in en vermeld ’talentengesprek’.

Wannes volgde de opleiding tot Talentenfluisteraar bij Luk Dewulf en Elke Busschots.

Zo kunnen we meteen vlot alles doosrpreken