Wie zijn we?

Wie zit er achter Gelukskine?

Gelukskine is een initiatief van Davy Lambrechts en Wannes Van Hoof. Beiden professionals in de zorg (kinesitherapeut) met een passie om andere mensen te helpen. Hiernaast delen ze ook een enorme passie voor alles rond persoonlijke groei, ontwikkeling, leiderschap en geluk. Vanuit deze passie is Gelukskine ontstaan.

Wannes Van Hoof - Oprichter Gelukskine

Wannes Van Hoof

Er was een tijd dat ik met heel veel dingen bezig was… maar met 1 ding niet…

Echt met Mezelf.

Ik begon te beseffen dat ik geen kompas had dat gekalibreerd was op mijn eigen levensmissie, mijn eigen talenten, mijn eigen geluk.

Zo ben ik sinds enkel jaren gepassioneerd geraakt door persoonlijke groei, ontwikkeling, leiderschap en geluk.

Ik heb mij helemaal verdiept in deze ontzettend interessante en krachtige materie. Ik volgde verschillende opleidingen, verslond verschillende boeken en beluisterde vele podcasts. En ik ben er zelf mee aan de slag gegaan.

Het heeft mijn leven naar een next level gebracht.

De inzichten die ik kreeg (en nog steeds krijg door hier gepassioneerd mee bezig te zijn) zijn zo verhelderend, life-changing en energiegevend dat het heeft gemaakt dat ik samen met Davy Gelukskine opgestart heb om een inspiratie te kunnen zijn voor anderen om werk te maken van persoonlijke groei en ontwikkeling, leiderschap en geluk.

Daarnaast ben ik gepassioneerd Kinesitherapeut / Manueel therapeut in een groepspraktijk in Tienen. Ik vind het geweldig om met mensen te werken en samen te zoeken naar de onderliggende aspecten die de (pijn)klachten kunnen verklaren. Ook hier integreer ik vaak inzichten rond persoonlijke groei, leiderschap en geluk om patienten te doen groeien naar een gezond, veerkrachtig, gelukkig en zelfredzaam persoon.

Ik hou van bewegen en de natuur. Fietsen, lopen, wandelen, ravotten, in bomen klimmen en onnozel doen met onze boys vind ik zalig. Net als de gezellige, rustige en avontuurlijke momenten samen met het gezin, vrienden en familie.

Davy Lambrechts

Ondertussen werk ik al meer dan 10 jaar als kinesitherapeut op de dienst ambulante revalidatie in Pellenberg (UZ Leuven), waar mijn expertise ligt in de behandeling van patiënten met langdurige nek- en of rugpijn alsook het behandelen van atleten met wervelkolomgerelateerde problemen. Een job die ik tot op de dag van vandaag met heel veel passie doe.

Hiernaast had ik ook al geruime tijd een enorme interesse in alles wat te maken heeft met communicatie, persoonlijke groei en ontwikkeling, leiderschap en geluk. Vrijwillig volgde ik allerlei opleidingen en verslond ik vele boeken.

Tot dusver niets raar. Een kinesitherapeut met interesse in persoonlijke groei en communicatie, mooie match.

Maar geleidelijk aan ontstond er een verlangen om echt iets te gaan doen met deze interesse in persoonlijke ontwikkeling en ontstond de vraag of ik toch een ander pad moest gaan bewandelen.

Tot op een dag het woord ‘GELUKSKINE’ in mijn hoofd popte. Waarom kiezen, als je je twee grootste passies gewoon kan combineren.

En zo werd een missie geboren. Je kan tientallen opleidingen volgen rond persoonlijke groei, communicatie en leiderschap maar zelden of nooit zijn deze gericht op de specifieke job van de kinesitherapeut of de zorgprofessional.