Getuigenissen

Wat anderen over ons zeggen

Lees hieronder hoe we stap voor stap verandering teweeg brengen, mensen uitdagen in hun job, persoonlijke groei stimuleren en positive energie creëren.

“Als startende kinesitherapeut krijg je meteen te maken met verschillende onzekerheden. Naast het technische aspect vond ik het vaak heel moeilijk om over bepaalde zaken met patiënten in dialoog te gaan. Na het volgen van de eerste sessie Gelukskine leerde ik vooral om te relativeren. Zo kregen we nieuwe inzichten over hoe we onszelf meer konden plaatsen in de schoenen van onze patiënt om zo vanuit een meer doordachte manier te communiceren. Ondanks de passie en voldoening voor mijn job zijn er soms ook mindere dagen en meer stressvolle momenten. De sessie van Gelukskine leerde me om ook op deze momenten naar de meest gelukkige versie van mezelf te streven.”

“Dit event vult een “gat in de markt”, maar dan de markt van opleidingen kinesitherapie en geneeskunde. Op één avond krijg je een mooi overzicht van allerlei tools, tips en tricks om zelf aan de slag te gaan richting persoonlijke groei. Veel zaken die nooit in een klassieke biomedisch gerichte opleiding zullen aangeraakt worden. Sommige zijn een (soms pijnlijke) bevestiging van zaken die je eigenlijk al weet, andere creëren dan weer een beter inzicht in situaties in je eigen leven. Aanrader voor iedereen die nood heeft aan een moment van zelf-reflectie en handvaten om dit te bereiken (iedereen dus eigenlijk!).”

— Arts

“Heel inspirerende avond waar een mens oprecht door gelukkiger wordt. De energie en dynamiek waarmee Davy en Wannes op hun podium staan weten ze feilloos over te brengen op hun publiek. Heerlijk!”

“De inspiratiesessie van Gelukskine was een ervaring om nooit meer te vergeten. Davy en Wannes haalden het beste uit talloze zelfhulpboeken, opleidingen en uit zichzelf. De energie, tips, levenslessen en alle positieve kine’s die mee aanwezig waren hebben mij een ontzettende boost gegeven.”

“Gelukskiné vult op een innovatieve manier een leemte op in en biedt tegengewicht tegen de wildgroei van kinesitherapeutische opleidingen. Het immer enthousiasmerende, doordrongen, dynamische duo Davy en Wannes confronteert, inspireert en doet reflecteren. Geen goedkoop recept voor geluk, geen ‘quick fixes’ om maandagochtend op je patiënten los te laten. Wel de start van een duurzame proces van veruitwendiging van de innerlijke groei. Een aanrader!”

“Even stilstaan om de evidentie ervan in te zien.” Dankzij Davy en Wannes ben ik enkele technieken bewuster gaan hanteren om opnieuw op een andere manier naar bepaalde zaken in het leven te kijken. Hierdoor ben ik meer gaan inzetten op dingen die mij meer energie geven én durf ik ook neen zeggen tegen zaken die juist energie weg zuigen. Hierdoor is er opnieuw meer ruimte voor balans, waardoor mijn enthousiasme op de werkvloer duidelijk terug meer op de voorgrond komt te staan. Een eye opener dat het oké is om ook eens wat hooi van je vork te laten vallen. Een eye opener om mensen te zien zoals zij zijn en niet zoals wij zijn. Always look at the bright side, because any fool can criticize, condemn and complain and most fools do.”

“Het eerste event van GELUKSKINE was voor mij meteen een schot in de roos! Davy en Wannes hebben het in zich om je met passende verhalen, wijsheden en technieken te inspireren. Het was een erg laagdrempelige sessie waar ik echt, ook als niet kiné zijnde, iets aan heb gehad. De sessie triggert je om met bepaalde handvaten aan de slag te gaan en zet je aan het denken over welke richting je uit wil, wat je nog wil bereiken. Ik vergeet nooit meer dat je moet proberen kiezen voor die dingen waarvan je gaat kwispelen 🙂  Kortom een super mooie start en ik kijk al uit naar de volgende events!”

— Sport diëtiste

“Davy en Wannes nemen je vanaf de eerste minuut mee in deze ontdekkingsreis vol energie, inspiratie, kwetsbaarheid, humor en wijsheid.
Als arts leren we jarenlang hoe we zo goed mogelijk voor onze patiënten kunnen zorgen, en zijn we niet altijd voorbereid op de persoonlijke, klinische en academische uitdagingen die we tegenkomen in dit veeleisend werkveld. De enthousiaste heren van Gelukskiné hebben jarenlange ervaring met persoonlijke groei vanuit hun rol als zorgverlener, en stralen 100% ‘practice what you preach’ uit.
Gelukskine is een must voor elke arts!”

— Arts

“De trainingsdag was voor mij de eerste ervaring met Gelukskine. Het was een zeer inspirerende dag, een dag die je triggert en mogelijkheden aanbiedt om aan de slag te gaan om je mission statement te zoeken/vinden.
Het heeft mijn ogen laten opengaan dat ik mijn leven niet altijd invul zoals mijn gelukskompas aangeeft. Het heeft mij laten inzien dat er zaken zijn die energie vragen en geven, dingen die je laten kwispelen. Het is iets wat ik van vandaag op morgen nog niet perfect zal kunnen, maar ik hoop dat ik, net zoals Gelukskine, mijn waarden en gaves volop kan ontwikkelen en dit ook kan verspreiden.
Wannes en Davy zorgen ervoor dat de trainingsdag op een luchtige manier verloopt zonder druk in een aangename sfeer met veel anekdotes, quotes, inzichten, …
Hun energie en missie werkt zeer aanstekelijk! De sessies van Gelukskine zijn een aanrader voor iedere zorgprofessional.
Uit mijn privéleven heb ik al ervaren dat het werken in de zorg zwaar kan aanvoelen en energie kan vragen door de hoge werkdruk of verantwoordelijkheid wat je soms onzekerheid kan geven. Eveneens denk ik net dat wij ook heel veel geluk kunnen ervaren en delen als we een mooie balans vinden in persoonlijke groei en plezier in onze verschillende kerngebieden. Iets waar Gelukskine je perfect mee kan begeleiden.”

“De trainingsdag van Gelukskine is echt een eye-opener. Gedurende deze dag ga je aan de slag met je eigen dromen en doelen om ze zo om te zetten naar realiteit. De menselijke, warme aanpak van Davy en Wannes heeft me echt gecharmeerd. De nadruk ligt hier dus niet zoals bij vele andere opleidingen op het resultaat of doel, maar eerder op hoe je hiernaartoe werkt. En vooral hoe je ten volle terug kan leren genieten van elke stap in het proces.  Voor mezelf heeft het alvast wonderen gedaan. De doelen die ik reeds in m’n hoofd had zijn nu terug veel duidelijker. Het is ook zeer fijn om als zorgverlener te merken dat zelfzorg ook steeds essentieel blijft. We kunnen enkel zelf maar energie blijven geven als we onze batterij af en toe ook terug opladen.
Dus indien je je in dit verhaal zou herkennen: één gouden raad. Tracht een keer een trainingsdag van Gelukskine bij te wonen. En laat deze professionals je begeleiden in het hervinden van jouw drijfveren.
Geloof me, investeren in jezelf is iets wat we allemaal net iets vaker mogen doen!
Bedankt Davy en Wannes!

“Als ik enkele woorden moet gebruiken om Gelukskine te omschrijven dan denk ik aan: authentiek, gepassioneerd en inspirerend. Davy en Wannes gebruiken leuke en herkenbare verhalen om je te laten stilstaan bij verschillende aspecten van het leven. Hun leidraad naar introspectieve werk om vervolgens uit je comfortzone te komen is een meerwaarde voor élke zorgverlener én mens, waar je ook staat in het leven.”

“De lesgevers, zijn twee levenslustige vrienden die allebei veel enthousiasme, empathie en openheid uitstralen. Zij creëren de optimale omstandigheden voor ons als deelnemers om op een open en interactieve manier op zoek te gaan naar onze kernwaarden. Deze trainingsdag heeft helemaal geen schools karakter. We lopen rond, settelen ons op een kruk of een sofa om aan de hand van gerichte vragen – die aangeboden worden – iets over onszelf te leren.Iedere zorgprofessional heeft er baat bij om het beste in zichtzelf naar boven te kunnen halen en krijgt hier de nodige bouwstenen aangereikt. Na deze dag bleef ik geïnspireerd sterk nadenken over alles wat op me af is gekomen. Het heeft me alvast een duidelijkere leidraad gegeven om te beseffen wat ik echt belangrijk vind.”

“Uit een lege kan kun je niet schenken”. Het is een uitdaging om als zorgverlener je eigen energiepeil zo te onderhouden dat je dit kan uitstralen naar je patiënt. Net daarom is het van belang om je bewust te zijn van de dingen die voor jou betekenisvol zijn, die je graag doet en waar je energie uithaalt. Ik geloof dat de opleiding van Gelukskine kan helpen om zorgverleners (en in het bijzonder zorgverleners die recent afstudeerden) te helpen om zich bewust te worden van deze zaken en hen in de juiste richting helpen om een loopbaan te ontwikkelen die hen doet kwispelen.”

“Wannes en Davy nemen je op een energieke manier mee op deze boeiende avond en dagen je uit om na te denken over je eigen levensplan maar ook om even stil te staan bij je eigen grenzen.
Zeker een aanrader voor startende zorgprofessionals en bij uitbreiding voor iedereen werkzaam in de zorg.”