Van Missie naar Praktijk

Hoe zetten we onze missie om in de praktijk?

Van Simon Sinek, één van de meest inspirerende sprekers met betrekking tot leiderschap, leerden we dat het belangrijk is om te vertrekken vanuit je ‘WHY’. Waarom doen we wat we doen, waarom staan we ’s morgens op en waarom hebben we ‘Gelukskine’ opgericht?

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe we dit precies gaan doen, onze ‘HOW’. Hoe willen we jou, als zorgprofessional en als mens, helpen groeien naar de beste versie van jezelf? Hoe willen we jullie vooruit helpen en inspireren? Ontdek het hier beneden.

Wij faciliteren verandering

Wij helpen mensen inzicht krijgen in de koers van hun leven en beslissingen te nemen vanuit de waarden die voor hen belangrijk zijn.

Wij dagen mensen uit

Wij prikkelen mensen en geven hen vertrouwen om zelf stappen vooruit te zetten.

Wij maken persoonlijke groei toepasbaar voor de zorgprofessional

Wij vertalen inzichten vanuit persoonlijke groei, ontwikkeling en leiderschap zodat de zorgprofessional er direct mee aan de slag kan.

Wij brengen mensen samen

Wij creëren een aangename, veilige en stimulerende omgeving waar mensen van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien.

Wij geven en creëren positieve energie

Wij zorgen voor een duurzame leerervaring door inzichten te delen op een leuke, belevingsgerichte en enthousiaste manier.

Wij trainen vaardigheden

Wij helpen professionals in de zorg hun communicatieskills verder te ontwikkelen.

Hoe kan jij effectiever en gelukkiger worden in je professionele leven en daarbuiten?

Of je nu arts bent, kinesitherapeut, verpleegkundige, diëtist of een andere professional in de zorg, inhoudelijk doen we natuurlijk verschillende dingen, maar één ding verbindt ons: we halen elke dag het beste uit onszelf om aan onze patiënten of cliënten de beste zorg te verlenen.

Vaak staan we te weinig stil bij wat we zelf nodig hebben om goed in ons vel te zitten, blijvend voldoening en energie te halen uit onze job, effectiever en toch meer ontspannen onze job te kunnen uitvoeren of met moeilijke situaties om te gaan.

Samen met jou willen we aan de slag gaan om met meer en blijvende energie, veerkracht, bevlogenheid en voldoening naar het werk en door het leven te gaan. Je kan honderden opleidingen volgen om je patiënt beter vooruit te helpen en klinische vaardigheden te leren, maar wij willen jou helpen om niet enkel te groeien in je job, maar ook in het leven.

Gelukskine vertaalt namelijk de principes en inzichten rond persoonlijke groei, leiderschap, communicatie en geluk zodat ze behapbaar en direct toepasbaar worden. We zetten in op echte verandering. Door effectief en praktisch aan de slag te gaan met deze inzichten streven we naar een duurzame en effectieve integratie van deze principes in de praktijk en het dagelijks leven.

Ben jij klaar om samen met Gelukskine een antwoord te vinden op onderstaande vragen?

  • Ken jij je eigen unieke mix van passies en talenten en vraag je je af hoe je deze meer in je job kan inzetten?
  • Weet jij wat jouw persoonlijke oplaadpunten zijn? Waarvan je een volle batterij krijgt? Weet jij welke aspecten van je job je energie geven en welke niet?
  • Weet jij wat voor jou het leven de moeite waard maakt? Heb je een koers voor je eigen leven en vaar je op die koers?
  • Ben jij vooral bezig met de zaken die er echt toe doen? Die voor jou belangrijk zijn? Of ben je vooral bezig met zaken die niet op jouw koers liggen en veel energie vragen?
  • Vraag je je af hoe je effectiever kan communiceren, zowel op je werk als daarbuiten?
  • Vraag je je af hoe je effectief tot actie over gaat wanneer je duidelijk hebt wat je wil in je job en in je leven?

Heel wat vragen. Het overvalt je misschien zelfs een beetje?

We willen je alvast geruststellen.

Waarschijnlijk boek je al heel wat vooruitgang als je op een paar vragen een duidelijk antwoord hebt. Onthoud hierbij dat het leven een marathon is en geen sprint. Door praktisch met deze vragen en inzichten aan de slag te gaan helpen we jou naar een duurzame en effectieve integratie van deze waardevolle principes in alle aspecten van je leven.

De weg kies je zelf maar het doel is alvast een geweldig en betekenisvol leven.