Evenementen & trainingen

Gelukskine organiseert verschillende events, trainingen en lezingen alsook individuele coaching om professionals in de zorg te inspireren en zowel persoonlijk als professioneel te laten groeien.

Ben jij klaar om handvaten te krijgen om te blijven groeien naar de beste versie van jezelf? Ben jij klaar voor persoonlijke en professionele groei? Ben jij klaar om met nog meer energie, veerkracht en voldoening naar het werk en door het leven te gaan? Ben jij klaar om een verschil te maken door te zijn wie je echt bent? Ben jij klaar om authentiek en veerkrachtig te communiceren? Ben jij klaar om je unieke mix van talenten en passies te ontdekken? Ben jij klaar om je eigen gelukskompas te kalibreren volgen wat voor jouw het leven de moeite waard maakt?

In jezelf investeren is de beste investering die je ooit zal doen. Het zal niet alleen je leven verbeteren. Het zal ook het leven verbeteren van iedereen om je heen.
Robin Sharma

Ben je geprikkeld om te weten wat Gelukskine is en wat wij gaan doen? Ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei, leiderschap en geluk? Wil je geïnspireerd worden én een leuke avond beleven? Ben je klaar voor een nieuw avontuur?

Kom dan zeker naar dit Inspiratie Event van Gelukskine.

Weet jij wat je eigen missie is of word je eerder ingezet in andermans plannen? Ben je klaar om als persoon en als zorgprofessional te groeien naar je beste versie?

Dan is deze trainingsdag echt iets voor jou.

Ben je klaar voor een op maat gemaakt avontuur rond persoonlijke groei, ontwikkeling en geluk? Ben je klaar om te groeien naar de beste versie van jezelf?

Wil je jouw talenten ontdekken?

Dan is deze individuele begeleiding echt iets voor jou.

Wij geven ook inspiratie lezingen rond persoonlijke groei, ontwikkeling en geluk op maat.

Ben je klaar om naar de kern van goede communicatie te gaan? Wil jij ook weten hoe je authentiek en veerkrachtig kan communiceren?

Kom dan zeker naar deze avondlezing van Gelukskine.

Ben je klaar om naar de kern van goede communicatie te gaan? Wil jij leren hoe je authentiek en veerkrachtig kan communiceren?

Dan is deze trainingsdag echt iets voor jou.

Ben je klaar om naar de kern van goede communicatie te gaan? Wil jij ook weten hoe je authentiek en veerkrachtig kan communiceren?

Dan is deze gratis webinar echt iets voor jou.