Inspiratie Event

NEW DATES coming soon!

Hallo iedereen,

Wij, Gelukskine, Davy en Wannes, zijn ons al enkele jaren gepassioneerd aan het verdiepen in de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling, leiderschap en geluk. Geleidelijk aan ontstond ons plan om hier meer mee te doen, namelijk deze concepten en inzichten vertalen naar professionals in de zorg en daarbuiten.

Onze missie: wij inspireren en begeleiden professionals in de zorg zodat ze kunnen groeien naar de beste versie van zichzelf en op hun beurt een bron van inspiratie en geluk zijn voor hun omgeving.

Ben je geprikkeld om te weten wat wij gaan brengen? Ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei? Wil je geïnspireerd worden én een leuke avond beleven?

Kom dan zeker naar dit Inspiratie Event van Gelukskine.

We willen je een avond bezorgen vol beleving en inspiratie!

Een avond waarin we je laten kennismaken met Gelukskine. Wat onze missie is en hoe we die gaan uitdragen. En hoe belangrijk jij hierin bent.

Maar ook een avond waarin we dieper ingaan op een aantal heel interessante topics rond persoonlijke groei, ontwikkeling en geluk.

New dates coming soon, nog even geduld.

De inspiratielezing duurt 3u met een pauze van 15′ (met drankje) en nadien is er mogelijkheid tot gezellige babbel met een drankje.

Regio Leuven

Om je inschrijving te bevestigen vragen we je vriendelijk om 70,00 EUR over te schrijven.

Betalingsgegevens:

  • Gelukskine
  • AWsome BV
  • BE96 0019 2216 2205
  • Vermelding van je naam + Inspiratie Event Gelukskine

Mail ons gerust op hello@gelukskine.be.