Home » Getuigenissen – nieuw

Getuigenissen – nieuw

Getuigenissen

Wat anderen over ons zeggen

Lees hieronder hoe we stap voor stap verandering teweeg brengen, mensen uitdagen in hun job, persoonlijke groei stimuleren en positive energie creëren.

Als startende kinesitherapeut krijg je meteen te maken met verschillende onzekerheden. Naast het technische aspect vond ik het vaak heel moeilijk om over bepaalde zaken met patiënten in dialoog te gaan. Na het volgen van de eerste sessie Gelukskine leerde ik vooral om te relativeren. Zo kregen we nieuwe inzichten over hoe we onszelf meer konden plaatsen in de schoenen van onze patiënt om zo vanuit een meer doordachte manier te communiceren. Ondanks de passie en voldoening voor mijn job zijn er soms ook mindere dagen en meer stressvolle momenten. De sessie van Gelukskine leerde me om ook op deze momenten naar de meest gelukkige versie van mezelf te streven.

Margaux D.

De inspiratiesessie van Gelukskine was een ervaring om nooit meer te vergeten. Davy en Wannes haalden het beste uit talloze zelfhulpboeken, opleidingen en uit zichzelf. De energie, tips, levenslessen alle positieve kine’s die mee aanwezig waren hebben mij een ontzettende boost gegeven.

Zoë B.

Gelukskiné vult op een innovatieve manier een leemte op in en biedt tegengewicht tegen de wildgroei van kinesitherapeutische opleidingen.

Het immer enthousiasmerende, doordrongen, dynamische duo Davy en Wannes confronteert, inspireert en doet reflecteren.

Geen goedkoop recept voor geluk, geen ‘quick fixes’ om maandagochtend op je patiënten los te laten. Wel de start van een duurzame proces van veruitwendiging van de innerlijke groei.

Een aanrader!

Tom DB.

Heel inspirerende avond waar een mens oprecht gelukkiger door wordt. De energie en dynamiek waarmee Davy en Wannes op hun podium staan weten ze feilloos over te brengen op hun publiek. Heerlijk!

Lotte E.

“Even stilstaan om de evidentie ervan in te zien.”

Dankzij Davy en Wannes ben ik enkele technieken bewuster gaan hanteren om opnieuw op een andere manier naar bepaalde zaken in het leven te kijken.
Hierdoor ben ik meer gaan inzetten op dingen die mij meer energie geven én durf ik ook neen zeggen tegen zaken die juist energie weg zuigen. Hierdoor is er opnieuw meer ruimte voor balans, waardoor mijn enthousiasme op de werkvloer duidelijk terug meer op de voorgrond komt te staan.

Een eye opener dat het oké is om ook eens wat hooi van je vork te laten vallen. Een eye opener om mensen te zien zoals zij zijn en niet zoals wij zijn.

Always look at the bright side, because any fool can criticize, condemn and complain and most fools do.

Thomas L.